Frisselstein pakt uit voor jubilarissen

Zondag 14 december a.s. staat in het teken van alweer het 10e jubilarissenconcert wat Muziekvereniging Frisselstein ten gehore zal brengen in de Blauwe Kei in Veghel.

Bij deze tiende editie van het feestelijke concert, mag men inmiddels wel spreken van een bijzonder gewaardeerde Veghelse traditie. Zo werden er in de afgelopen weken maar liefst 135 jubilarissen en decorandi aangemeld door bedrijven, verenigingen, instellingen en familieleden. Dit jaar zijn zelfs twee diamanten bruidsparen (60 jaar!) aangemeld. Het programma is zoals ieder jaar zeer veelzijdig.

Het Senioren Orkest Frisselstein zal optreden in het Grand Café vanaf 13.00 tot 14.00 uur. De jubilarissen en de gasten worden dan meteen met muziek ontvangen. Zo speelt Toekomst Orkest Frisselstein een variatie van bekende populaire nummers, als Colours of the Wind, We will rock you en Funky Town. Slagwerkgroep Frissbeat zal de Blauwe Kei laten swingen op zomerse sambaritmes en na de pauze brengt het Groot Orkest Frisselstein een programma met o.a. Ierse, Hongaarse en Amerikaanse muziek. Ook een mooie mars ontbreekt niet in het programma!

Het concert begint zondag om 14.00 uur. Hoewel de jubilarissen deze middag in de spotlights staan, zijn overige bezoekers ook van harte welkom om te genieten van de muziek. Zij kunnen hiervoor bij Uitpunt Veghel een entreekaartje bemachtigen à € 6,- (incl. pauzedrankje).

Programma

13.00 uur Ontvangst van de jubilarissen met partner of introducee, optreden van het Seniorenorkest in het Grand Cafe
14.00 uur Aanvang van het concert
– TOF
– Frissbeat (slagwerkgroep)
14.50 uur Pauze, tevens wordt dan een groepsfoto gemaakt van alle jubilarissen 2008
15.10 uur Vervolg concert met Groot harmonieorkest
16.00 uur Sluiting concert