Frisselstein eert groep jubilarissen

VEGHEL – In De Blauwe Kei vindt zondag weer het feestelijke Frisselstein Jubilarissenconcert plaats! Jubilarissen uit Veghel en Mariaheide worden dan muzikaal in het zonnetje gezet: Er wordt dit jaar zelfs iemand gehuldigd die 60 jaar lid is van de Harmonie en een ander is al 65 jaar aangesloten bij KVO Veghel!

Ook dit jaar zijn er weer ve1e jubilarissen aangemeld, door bedrijven en verenigin­gen, maar ook door particulieren. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan diverse gouden bruidsparen, een 70 jarig kloosterfeest en veel jubilerende leden van diverse verenigingen. Het concert wordt uitgevoerd door verschi11ende orkesten van de muziekvereniging, te weten TOF (Toekomst Orkest Frisselstein), het Seniorenorkest, het Groot Harmonieorkest en slagwerkgroep Friss­Beat. Het programma is zeer breed: men hoort.in twee uur tijd muziek van Frank Sinatra, Tschaikovsky, maar ook ‘Het kleine café aan de haven’ voorbij komen.

Het concert begint om 14.00 uur. Ook voor mensen die geen jubilaris zijn is dit concert meer dan de moeite waard. Kaarten zijn voor EUR 6,= te koop bij boekhandel Bek (Hoogstraat) en het Uitpunt aan de Markt in Veghel.