Frisselstein eerste prijs bij Jumbo Muziekfestival

Op zondag 6 november heeft de harmonie, een eerste prijs behaald tijdens het Jumbo Muziekfestival, wat gehouden werd in Zaal Ter AA, in Erp.

Na een goede generale repetitie afgelopen zaterdag bij Ambiance, was het gisteren dan zo ver. Het optreden van het grote orkest bij de Jumbocup in Erp. Om half vijf konden we inspelen op het podium, het podium was voor ons een maatje te klein, maar dat kon de pret niet drukken. Het programma van ons orkest werd uitstekend gepresenteerd door Sebastiaan Beks en Frank van Oort. Er werd tussen neus en lippen even bekend gemaakt hoeveel mannelijke en vrouwelijke leden dat we hadden en ook dat we een jarig lid bij ons hadden.

Om half zes begon ons optreden, als eerste speelde we Arsenal, dit is een concert mars. Daarna volgde the Wind in the Willows, dit is een muziekstuk gebaseerd op een kinderboek. Als derde speelde we Songs of the Wizz, ook gebaseerd op een kinderboek, en bekend van film en musical. Hierin zat een mooie solo van de bugel gespeeld door Roland Filippini en een mooi speelde solo door Harry Donjacour op klarinet.

De uitsmijter van ons optreden was de Deep Purple medley, met hierbij een gastoptreden van Peter van de Berg op gitaar en Bob Rocher op basgitaar. Ook in dit stuk een prachtige solo gespeeld door René van Zutphen.

Het was een goed optreden waarvoor we van de jury de eerste prijs kregen !