Frisselstein brengt muziek in de Veghelse Haven

Tijdens de Veghelse Havendagen, 15 en 16 mei a.s., brengt Muziekvereniging Frisselstein een gevarieerd muziekprogramma. Op 15 mei zal door het Senioren Orkest, Friss-Beat en de Big Band van Frisselstein optredens verzorgd worden, die de grote verscheidenheid aan muziek, die binnen Muziekvereniging Frisselstein gemaakt wordt, benadrukt.

Zo bijt het Senioren orkest de spits af om 11.00 uur met een gezellig koffie concert. In een vrije ambiance wordt door dit ervaren orkest een zeer afwisselend muzikaal programma geboden, wat het kopje koffieextra lekker en gezellig maakt.

‘s-Middags om 14.00 uur is het de beurt aan Friss-Beat, de slagwerkgroep van Frisselstein. Deze jonge, enthousiaste slagwerkers, die vorig jaar nog de silo’s van de CHV als instrument gebruikte, hebben een gevarieerd programma in elkaar gezet. Zo zal stevig drumwerk gecombineerd worden met mooie melodische klanken van de xylofoon en vibrafoon. Als je een beetje van slagwerk houdt, mag jedit slagwerk geweld niet missen.

Om 20.00 uur in de avond zal de Frisselstein Big Band, o.a. bekend van deCarnavalshofzittingen,een geweldigprogramma ten gehore brengen. Dit orkest speelt op zeer professionele en enthousiaste wijzeswingendebig band muziek. Dit mag je niet missen.

Tot ziens in de Veghelse Haven, want voor de entree van 1 euro hoef je het niet te laten.