Frisselstein Bandieten Instituut (FBI)

Als normaal lid van harmonie frisselstein heb je niks in de gaten. Een bruisende vereniging. Met een groeiend aantal leden. Blabla…

Maar na 10 jaar research ontdek je veel. Afgelopen jaar heeft de FBI gerommeld in de archieven van Frisselstein. En zijn wij erachter gekomen dat er een onderwereld bestaat.

We hebben enkele mysterieuze zaken ontdekt……….

Vind je niet vreemd dat Huub van de Berg is gestopt als voorzitter, maar nog wel in een orkest meespeelt. Dit heeft zo zn redenen… Dit was voor hem de manier om de vereniging binnen te komen. En wij hebben niks in de gaten.

Vind je het niet vreemd dat Frisselstein op zoek gaat naar een nieuwe dirigent. Wij denken dat Marc teveel weet over de onderwereld en dat hij eruit moet….

Vind je het niet vreemd dat de site een link heeft naar de onderwereld. De site is alleen toegankelijk voor Onderwereld figuren…..

We moeten eigenlijk met zn allen een weekend opofferen om de onderwereld van Frisselstein te gaan bespioneren. Dan gaan we ons gedragen als spionnen, als James bond, als CSI-misdaad-expert. En hopen na een weekend de toegangscode van de onderwereld te ontcijferen.

Het wordt dit jaar een weekend om niet te vergeten. Wij gaan jullie opleiden als echte misdaad experts. Met veel spanning, sensatie, lol en vertier. Dit wordt een kamp om niet te vergeten. Na 10 jaar wordt de onderwereld boven water gebracht.

Heb je je nog niet aangemeld, doe dit nu…<