Frisselstein al 90 jaar verrassend veelzijdig

Muziekvereniging Frisselstein bestaat 90 jaar, en dat wordt gevierd in de maand april. De vereniging pakt flink uit met een jubileumdag, een concert en een expositie over 90 jaar Frisselstein.

Frisselstein staat al 90 jaar voor ontmoeten, veelzijdigheid en vooral samen muziek maken. Op zondag 6 april wordt dit gevierd met een jubileumdag. Op deze dag ontmoeten oud leden, huidige leden, Veghelse verenigingen en mensen die Frisselstein een warm hart toe dragen elkaar in de CHV Noordkade. De dag bestaat uit een receptie en muzikale optredens.
Bent u oud lid, of draagt u Muziekvereniging Frisselstein een warm hart toe? Dan bent u 6 april natuurlijk van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor de dag door uw adres en/of emailgegevens te sturen naar jubileum@frisselstein.nl.
In het kader van het jubileum geeft Frisselstein op 21 april een concert met als thema ’90 Years of Music’. Het Groot Orkest neemt u mee door de geschiedenis van Frisselstein en het Opstaporkest laat u zingen met een echte Sing Along.
Daarnaast zal de hele maand april de expositie ‘Frisselstein: 90 jaar verrassend veelzijdig’ te zien zijn bij de Frisselsteinzaal in de CHV Noordkade.
Houdt voor meer informatie over de jubileum maand van Frisselstein de pers en www.frisselstein.nl in de gaten!