Friss-Beat & Friss-Beatles in “De Hei

Op 26 juni 2005 hebben de slagwerkgroepen Friss-Beat en Friss-Beatles in Mariaheide laten wat ze kunnen. Met dit thema (laat maar zien wat je kunt….) traden er een groot aantal muzikanten en dansers op tijdens dit dorpsfeest. Ook binnen Friss-Beat en Friss-Beatles hebben we slagwerk talenten uit “de Hei, te weten Steffie Vissers en Twan Rauh.

De Friss-Beatles begonnen vol enthousiasme als eerste. Met hun nummers Solo 2, Sumo en Solo 3 werd de warming up gedaan, om vervolgens met Het Voetbalstadion liedje het hele publiek enthousiast mee te laten klappen, zingen en “waven.

Hierna was het de beurt aan Friss-Beat die met Seventies parties en Call me a Train hun kwaliteiten lieten horen. En als afsluiting ging het dak er zon beetje af in Mariaheide. Met het nummer Tambour du Bronks op olievaten gespeeld was het publiek helemaal onder de indruk gebracht en stil geworden (praten was gewoon niet meer mogelijk bij deze act). Na het daverende applaus werd Friss-Beat spontaan uitgenodigd om op 1 januari 2006 tijdens oud en nieuw om 12 uur ‘s-nachts met dit nummer, het 100 jarig bestaan van Mariaheide in te luiden.

Het was een fantastisch optreden !!!.