Friss-Beat 2 Beat maakt het weer bont.

Voor de vijfde keer heeft Friss-Beat 2 Beat mee gedaan aan de Bonte Avonden in Mariaheide. Drie avonden verzorgden zij een spectaculaire slagwerk show met veel variatie.

Opkomend met klompen werd het publiek al verrast, want de slagwerkers gingen niet meteen het podium op. Eerst werd op de houten vloer van de zaal tussen het publiek een echte klompendans gedanst. De show werd vervolgd met Japans trommelen op grote base drums. Het publiek werd een paar keer op het verkeerde been gezet, omdat het leek alsof het stuk al gestopt was. Maar toen het applaus werd ingezet, gingen de slagwerkers van Friss-Beat 2 Beat vol energie verder.
Na het stevige slagwerk, werd de show ludiek voortgezet met een melodisch slagwerk stuk waarbij gebruik gemaakt werd van boom-whackers. Met plastic gestemde buizen werd het beroemde werk van Axel F gespeeld. De afwisselende show werd afgesloten met wederom een Japans trommel werk dat in een stevige en strak tempo werd gespeeld. Het publiek waardeerde de snel afwisselende show van onze jonge slagwerkers met een enthousiast applaus.