Er was eens……

Het afgelopen weekend is voor Muziekvereniging Frisselstein bijzonder sprookjesachtig verlopen. Zo was er het kamp met het thema Sprookjes en een er bijzonder optreden van onze slagwerkgroepen Friss-Beatles en Friss-Beat bij een echt sprookjes kasteel. In de tuin van het Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode werden tijdens de culturele dagen op 30 september jl een tweetal concerten verzorgd.

Voor de Friss-Beatles was het extra spannend omdat deze groep veel nieuwe leden bevat die slechts een paar repetities hadden samengespeeld. Desondanks werd er een mooie act neergezet waar veel mensen voor bleven staan tijdens hun wandeling door de tuin. Met de opperste concentratie werden allerlei drumstellen stukken gespeeld en zelfs al een aantal melodische slagwerk nummer. Frisselstein is dan ook trots op dit jonge talent.

Voor Friss-Beat was het een bijzondere uitdagingen omdat een aantal prinsen niet terug waren gekomen uit het sprookjesbos in Gemert. Daarmee hadden de anderen een extra uitdaging om het bijzonder moeilijke stuk Travel bestaande uit 8 delen, tot een goed einde te brengen. Gezien het applaus van het publiek zijn ze daar in geslaagd. Jongens goed gedaan!!