Eerste introductieavond TOF goed verlopen

Woensdag 8 september werd de eerste introductieavond voor de nieuwe Toffers gehouden. De avond was bedoeld om de nieuwe leden met elkaar kennis te laten maken.

We begonnen met een korte interview ronde waarin iedereen iemand anders vragen moest stellen zoals wat is je naam, welk instrument bespeel je, wat zijn je hobbies etc. Daarna mocht ieder om de beurt laten horen wat men te weten was gekomen. Na deze eerste kennismaking volgde het aloude krantenmeppertje en het werd snel duidelijk dat de jeugd de namen al vrij goed onder de knie had.

Na een korte pauze waarin er wat te drinken en snoepen was werd de avond vervolgd met een soort puzzelspel. De groep (21 personen) werd in drieeen gedeeld en moesten bij een foto van een van de andere aanwezigen de juiste gegevens plakken. Alle groepen brachten het er heel goed vanaf. Na een uurtje zat de introductieavond er al weer op en gingen de deelnemers naar huis. Het was een gezellige avond en ik hoop dat het de nieuwe leden zal helpen zich snel thuis te voelen bij Frisselstein en met name TOF.