Doe mee aan de bindingsactiviteit

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in het jaarprogramma en de Harmonieus is er op 18 mei weer bindingsactiviteit voor alle leden van Frisselstein met hun partners, ouders, broers en zussen en iedereen die betrokken is bij onze vereniging.

Op deze dag zullen we om 14:30 uur verzamelen op de Meijerijgaarde in Veghel (pleintje bij de DA drogist), waarna we een leuke activiteit gaan doen, waar iedereen aan mee kan doen. Na die activiteit zullen we naar Stapperij (De Bunders 3) gaan om daar de barbecue aan te steken en te genieten van een hapje en een drankje. Om vanaf het centrum naar de Stapperij te gaan, is het makkelijk als je de fiets bij de hand hebt, deze heb je echter tijdens de activiteit niet nodig. Voor de activiteit zijn we wel op zoek naar mensen met een digitale camera, die zij tijdens de activiteit willen gebruiken. De kosten van deze barbecue zijn voor eigen rekening en zullen € 12,- per persoon bedragen, kinderen tot 12 jaar betalen € 6,-.

Wil je meedoen met deze activiteit, geef je dan samen met je familieleden voor donderdag 15 mei op per email via harmoniefrisselstein@hotmail.com, de kosten van de barbecue kun je ter plaatse betalen. Als je je camera mee wilt nemen naar de activiteit geef dat dan ook even aan in je email.

Hopelijk kunnen we veel van onze leden begroeten tijdens deze activiteit zodat jullie elkaar en de trouwe supporters weer beter kunnen leren kennen!

Tot 18 mei!