Benefietconcert Muziekvereniging Frisselstein

Veghel helpt Azië

Veghelse inzamelingsactie donaties en acties voor giro 555.

Op Zondag 16 januari organiseert Muziekvereniging Harmonie Frisselstein een benefietconcert voor de vele slachtoffers van de natuurramp in Zuidoost Azië in sporthal de Beemd (Veghel). Aan het concert dat om 14:00 uur zal beginnen, verlenen enkele bekende nationale artiesten hun medewerking zoals Hilke Bierman, Ryan van den Akker en Paul de Corte (Re-Union Eurovisiesongfestival 2004).

De heer W.C. Luijendijk, gedeputeerde Prov. Nrd Brabant, zal spreken op het benefietconcert. Hij beheert de portefeuille cultuur, onderwijs en sociaal beleid van de Provincie Noord Brabant.

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het benefietconcert. De kaartjes kosten minimaal € 7,50 maar het publiek mag ook meer betalen voor het toegangsbewijs. De opbrengst die met de toegangsbewijzen wordt behaald, wordt door Frisselstein namens de Veghelse gemeenschap namelijk gestort op giro 555. Om zeker te zijn van een toegangsbewijs en om de drukte op zondag te ontlopen, kunnen zaterdag 15 januari al toegangsbewijzen worden gekocht van 14:00 uur tot 16:00 uur bij het Uitpunt (de Markt, Veghel) en bij Ambiance (NCB-laan, Veghel). De betaling geschiedt door een donatieformulier in te vullen. Dit formulier is al te vinden op www.frisselstein.nl, bij het Uitpunt en tijdens de voorverkoop op zaterdag 15 januari ook bij Ambiance. Al gedane donaties aan giro 555 kunnen tijdens de voorverkoop en tijdens het concert worden doorgegeven.
Resultaten van acties van andere Veghelse initiatieven kunnen ook worden ingeleverd tijdens de voorverkoop of tijdens het concert in de Beemd. Bij interesse kunnen deze mensen ook een toegangsbewijs krijgen voor het concert. Zo zal gedurende het benefietconcert duidelijk worden wat we als Veghelse gemeenschap doneren aan giro 555. Dat we met zijn allen trots kunnen zijn op de Veghelse inzameling voor de slachtoffers van de natuurramp in Zuidoost Azië! Zie voor meer informatiewww.frisselstein.nl of om het machtigingsformulier te downloaden.