All you need is Love in Concert

Zondag 19 april 2015 hing de liefde in de lucht bij CHV Noordkade. Het Groot orkest gaf samen met Dansschool Animo een optreden in het teken van de liefde: All you need is love- in concert. De middag werd begeleid door presentatrice Tessa Jansen en cupido’s Sophie Franssen en Elise Wielinga.  

De liefdesklassiekers passeerden de revue. Everybody Needs Somebody, Time of my Life, Crazy little thing called love en Paradise by the Dashboardlight met een sportcommentator solo van Mieke Verhaegh. De dansers van Animo dansten o.a. vol passie op Libertango en Espana Cani. Tussen de muziek door werden liefdesboodschappen getoond die leden van Frisselstein hadden ingesproken voor iemand die ze lief hebben. Waaronder ook een interview met Mariska,  de vriendin van dirigent Michiel van Vliet. Tijdens de pauze kreeg ook het publiek de kans om een boodschap achter te laten, en dit werd ook volop gedaan.

Aan het eind van het concert gingen nog één de voetjes van de vloer. Met een gevulde zaal, goede sfeer en heel veel liefde kunnen we spreken van een zeer geslaagd concert!