Succesvol debuut van Seniorenorkest nieuwe stijl

Op 25 mei 2012 heeft het Seniorenorkest nieuwe stijl haar eerste seizoen afgesloten met een succesvol optreden in de tuin van Hans en Toos Raaijmakers. Waarom nieuwe stijl? Omdat we een nieuwe dirigente hebben en dat is Wilhelmien van Bennekom. Bovendien ook nog enkele nieuwe muzikanten die zich heel vlot aangepast hebben aan de manier van musiceren bij dit orkest.

En zo gebeurde het dat Hans Raaijmakers, voorzitter van ons korps, ons uitnodigde om ons eerste concert in zijn riante tuin uit te voeren. Afgelopen vrijdag was het zover en ons optreden is fantastisch verlopen! Het weer was uniek, de wind zo heel speels maar dat bracht ook verkoeling. Wilhelmien ging heel secuur het orkest afstemmen en bij het inspeelnummer hadden we al applaus! Nieuw is ook het repertoire, dat wil zeggen, dat enkele oude nummers vermengd worden met nieuwe melodieën. Het publiek was kleinschalig maar wel heel enthousiast. Vooral omdat wij vele genres lieten horen die men nog niet verwacht had na zon korte periode van repeteren. Ook het feit dat we nu een dirigente voor het orkest hebben dat was al iets aparts. Wilhelmien heeft in korte tijd het orkest op peil gebracht. Zij heeft de groep goed onder controle en zij straalt veel enthousiasme en deskundigheid uit.

Na dit succesvolle optreden werden wij door Hans en Toos Raaijmakers uitgenodigd voor een heerlijke barbecue. Ook dit was een geweldig succes! De muzikanten en partners hebben nog lang na genoten van het lekkere weer in de prachtige tuin met een geweldige gastheer en gastvrouw!