Ledenactiviteit 2007

Een prachtige middag in april

Op zondag 29 april 2007 was een activiteit gepland voor alle leden van Muziekvereniging Harmonie Frisselstein. De oorsprong van deze activiteit ligt in de afgelopen ledenraadpleging. Het idee werd toen geopperd om een activiteit te laten plaatsvinden voor alle leden en deze activiteit zou dan iets anders moeten zijn dan onze gebruikelijke (muzikale) activiteiten. Dit idee vond veel gehoor en een commissie werd opgericht. Yvette, Colette, Carlijn en Annemarie zijn druk aan de slag gegaan en hebben een mooie activiteit georganiseerd.

Om 14:00 uur stond op de Veghelse markt al een mooie groep fietsers te wachten op het startschot. De club werd opgedeeld in drie groepen en elke groep kreeg een route mee en een vel met opdrachten. De opdrachten bestonden uit het herkennen van spreekwoorden (alleen de beginletter was gegeven, dis is moeilijker dan je denkt!) en een aantal raadsels. Bovendien kreeg iedereen nog een speciale opdracht mee: verzin een nieuwe naam voor ons Groot orkest en het OPSTAP orkest. Annemarie wenste ons namens de organisatie nog veel plezier en we konden op pad. Het prachtige weer, onze fiets en de soms weer aardige en dan weer vervelende wind bracht ons via landelijke wegen en fietspaden naar Kasteel Heeswijk. Daar stonden de hulptroepen al klaar met wat te drinken en wat lekkers en konden we van het prachtige en soms bijzondere uitzicht genieten. Natuurlijk hadden we hier ook even tijd om aan onze opdrachten te werken. Vervolgens ging de tocht verder naar Ambiance waar we snel wat te drinken kregen en onze opdrachten hebben afgemaakt. De barbecue werd ontstoken en na niet al te lange tijd (zon barbecue moeten we thuis ook hebben!) konden we genieten van een heerlijk stukje vlees. Toen ook nog het kampioenschap van PSV bekend werd, was de feestvreugde compleet!

Hellen die ruim een jaar geleden tijdens die ledenvergadering ook voor het idee van de ledenactiviteit was (samen met een hele grote groep jeugdige leden), vond de fietsmiddag een mooi vervolg van de ledenactiviteiten die wat langer geleden hebben plaatsgevonden (in de tijd dat we nog repeteerden bij Van Dongen).

De middag was zeer zeker een succes en hopelijk betekent dit dat er volgend jaar weer een ledenactiviteit zal worden georganiseerd. Als we nu met onze verhalen onze medeleden kunnen enthousiasmeren, hebben we volgende keer wellicht een grotere groep deelnemers!

Home » Ledenactiviteit 2007 » Ledenactiviteit 2007