Kampweekend Sprookjesland

Het weekend van 28 tot en met 30 sept 2007 is muziekvereniging Frisselstein op kamp gegaan. Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag was de Coxse Boerderij in Erp gehuld in een sprookjessfeer. De kampdeelnemers gingen mee om sneeuwwitje te beschermen tegen de gemene plannetjes van de heks. Vrijdags leerden ze hun groepje beter kennen door verschillende spelletjes. Vervolgens begon de spannende spooktocht in het donkere bos.

Zaterdag werden de deelnemers vrolijk gewekt door een luide gong. Met wisselende humeuren begon de dag met twee spelen in het bos, levend stratego en een vragenspel om de kennis te testen. Drie keer werd er nog gerepeteerd die zaterdag om alle vier nieuwe sprookjesnummers te leren. Tussendoor werden er nog twee spellen gespeeld. s Avonds begon de gezellige bonte avond met allerlei acts en liedjes.

Zondags na het ontbijt begon de generale repetities, waarbij dirigent Marc van Kessel de laatste puntjes op de i zette. Om 13 uur begon het concert waarmee het kamp werd afgesloten. Alle medewerkers en leiding, super bedankt voor het mogelijk maken van dit fantastische weekend!

Een CD met alle foto`s van het weekend is te bestellen bij Paul Rombout.

Home » Kampweekend Sprookjesland » Muziekweekend 2007