Geweldige middag vol talent

Vandaag was het jaarlijkse solisten- en ensembleconcours van Muziekvereniging Frisselstein in de muziekschool teVeghel. Jong en oud liet zich alleen of in groepjes vanhun beste kant zien en zorgden voor een schitterende middag.

Ik wil graag als eerste zeggen dat het een mooie dag is geweest. Ik weet dat het een standaard verhaal is, maar het was ook werkelijk geweldig. Zoals iedereen weet, kon echt iedereen uit de vereniging meedoen. En dat was het geval: we hadden 43 optredens! Er waren dus veel deelnemers, maar nog veel meer toeschouwers. Echt top om dat te zien, de zaal bleef steeds vol.

Het programma liep als een trein, uiteindelijk liepen we wel 20 minuten uit, maar als organisatie mogen wij daar niet over klagen. De stukken die ten gehore werden gebracht waren stuk voor stuk van goed niveau. Het was voor de jury dus ook dit jaar erg moeilijk. Er werd tegen me gezegd: Hoe moet ik hier nu een winnaar uit kiezen? Het enige wat ik kon zeggen: Gelukkig ligt het niet in mijn handen.

Ik zou graag de prijswinnaars willen noemen, voor de ensembles:
3de prijs is voor Wim en Daphne van Breugel, 2de prijs is voor Joep Bogers en Koen Verhaegh. De uiteindelijke eerste is Sax-sensation.
Bij de solisten waren het: 3de prijs Rob Rauh, Eva van Vugt kreeg de 2de prijs. En Daan Vonk speelde de sterren van de hemel op zijn sax voor de 1ste prijs. Gefeliciteerd allemaal met jullie prijzen. Maar er is nog 1 prijs te vergeven, de welbekende Pieter van Deursen wisseltrofee!! Deze krijgt een van de 2 eerste prijs winnaars. In dit geval was het niet erg wie hem kreeg, Daan viel altijd in de prijzen. Maar volgend jaar staat de naam van het saxensemble, Sax-sensation, op het plaatje erbij. Goed gedaan iedereen, hopelijk zie ik jullie volgend jaar weer!

Home » Geweldige middag vol talent » Solistenconcours 2007