Geslaagd Tuinconcert TOF

Het tuinconcert van TOF is al bijna een traditie. In de tuin van Hans en Toos Raaymakers zijn jaarlijks de mooie klanken van diverse muziekstukken te horen. Zoals altijd werden de bezoekers (en de orkestleden) verwelkomd met koffie, fris en cake, verzorgd door Robert Danse. Annemarie opende het concert met wat woorden, maar al snel nam Marc dit over met muzieknoten. TOF bracht voor de pauze een aantal mooie nummers ten gehore, zoals “Eye of the Tiger en “I love Rock and Roll. In de pauze was het ook erg gezellig en werd er druk gespeeld met alle dieren in de tuin. Maar daarna moesten alle muzikanten weer gaan zitten om verder te gaan met het programma.

Toen heel TOF op de afgesproken tijd klaar zat, was Marc er alleen nog niet, tot grote ergernis van de muzikanten. Een aantal muzikanten besloten Marc te laten komen door te beginnen met spelen. Al snel werd “lang zal ze leven ingezet. Het doel was bereikt, want Marc kwam al snel aanhollen. Na dit intermezzo vervolgde TOF het programma met wat nieuwere werken, zoals “Smoke on the Water en de beruchte “Best of de Beatles. Alles liep gesmeerd en het publiek was enthousiast. Als toegift werd “Were all in this together nog gespeeld. Daarna mochten de muzikanten inpakken en naar huis. Ze konden ook nog even wat drinken in de tuin.

Door een aantal werd er al flink opgeruimd. Al het slagwerk werd ingeladen en de stoelen opgestapeld. Een aantal heeft nog na geborreld, maar van de jeugd ging het veelal naar huis. Al met al was het een zeer geslaagde middag.

Home » Geslaagd Tuinconcert TOF » Tuinconcert 2008