Geslaagd Jubilarissenconcert 2010

Op zondag 12 dec 2010 was er weer het jaarlijkse jubilarissenconcert. Dit maal vond het concert plaats in zalencentrum Ambiance. De jubilarissen en hun familie werden welkom geheten door Hans Raaijmakers en kregen met koffie en gebak. Het seniorenorkest zorgde voor de muzikale noot.

Het Groot Orkest opendehet concertmet The Witch and the Saint een stuk dat ze ookop het concours hadden gespeeld. Daarna vervolgde het orkest met Don Quichote de la Mancha en een medley uit de Westside Story.

Natuurlijk werden onze eigen jubilarissen ook in het zonnetje gezet. Roland Filippini is al 25 jaar lid, Judith Veas en Maria Naus 12,5 jaar en Harry Constant maar liefst 50 jaar. Zij kregen een mooie oorkonde en een bos bloemen. Harry kreeg van zijn leerling van destijds Bernard Sloots de insigne opgespeld.

Na de pauze vervolgde Frisbeat2Beat het programma. Ze kwamen met boerenklompen de zaal binnen enlieten een gedeelte zien van hun optreden zoals ze dit enkele maanden geleden ook succesvol hadden verzorgd in het Slowaakse Humenne. Hierna vervolgde het groot Orkest haar optreden met stukken zoals K3 Hitmix en Danceparty. Vooral na deze nummers zat de sfeer er goed in.

Al met al een geslaagde middag.

Home » Geslaagd Jubilarissenconcert 2010 » Jubilarissenconcert 2010