Zomer Carnaval Kamp 2018

Afgelopen weekend hebben we ons jaarlijkse muziek kamp gehad. Dit jaar anders als anders. We zijn dit keer in juni op kamp geweest, na aanleiding van de enquête die we vorig jaar hebben gehouden. Maar ook de jeugd van Harmonie Nijnsel is aangesloten.

We hebben een geweldig kamp gehad waar we samen muziek hebben gemaakt en vele activiteiten hebben gedaan. De kinderen werden in groepjes verdeeld en zijn vrijdag avond begonnen met de kennismakingsspelen en aansluitend nog een aantal spellen die weer een hint gaven voor de activiteit voor zaterdag ochtend. De avond werd afgesloten met een spooktocht met maar liefst 18 spoken die door Robert in een prachtige, maar spannende tocht werden geplaatst.

 

Zaterdag kwam onze dirigent Dirk om natuurlijk te komen repeteren zodat we een mooi concert neer konden zetten op de zondag middag. We hebben een crazy 80 tocht door Nijnsel gehad met allerlei leuke kleine opdrachten. De middag werd traditie getrouw een 6 kamp gedaan, met het kwalle balle spel, terug van weggeweest. Ook de waterballonnen zijn allemaal opgegaan die middag, maar dat was niet gek met het heerlijke weer wat we hadden! Na een heerlijk avondmaal van onze kok Robert was het tijd voor de Bonte Avond. Met een leuke PubQuiz en een lijflied, wat elk groepje tijdens het kamp gemaakt heeft, was het een geslaagde avond. Maar nog niet afgelopen, na een bosspel vol met vragen en kleuren werd er bij het kampvuur afgesloten.

Zondag werd er op vele aanvrag nog een potje levend stratego gespeeld in het bos. Een lekkere lunch stond daarna weer klaar en toen kwam het einde al weer in zicht. Omkleden en opruimen zodat we ons klaar konden maken voor het concert!

We hebben een geweldig kamp gehad, het was erg gezellig samen met Nijnsel!

Dankjullie wel en tot het volgende kamp!

Groetjes,
De Kamp Comissie!