Vrienden van Frisselstein live

Link naar Facebook

Het groot orkest van muziekvereniging Frisselstein, onder leiding van Erik Kluin, organiseert 16 maart aanstaande een feestelijke avond vol verrassingen: Vrienden van Frisselstein LIVE!

Het groot orkest zal verschillende artiesten begeleiden waaronder Luc van Moorsel, Babz Verhoeven, Jaap van Herwaarden en Jeroen van der Velden. Zij zullen tijdens deze avond een uiteenlopend programma verzorgen vol jazz en bigband muziek, maar ook met heerlijke Nederlandstalige feestmedleys van feestduo Jaap & Jeroen.

Wat nog meer? Een orkest met een combo, achtergrondzangeressen en zelfs een aantal danseressen. Broadway Brass geeft een gastoptreden. Broadway Brass is een 10-koppige brassband die dancemuziek, hiphop, rock en top 40 muziek, succesvol weet om te toveren in eigen geproduceerde klanken met behulp van alleen hun instrumenten en hun enthousiasme.

Vrienden van Frisselstein LIVE! wordt afgesloten door DJ Jurgensen, onder andere bekend van zijn optredens in Fellows & Friends en op Vudel.
Vrienden van Frisselstein Live! vindt plaats op de CHV Noordkade in Veghel in de podiumzaal. De ingang vind je aan de kant van het kanaal. De deuren gaan open om 19.30 uur en het concert start om 20.00 uur waarna we de deuren pas weer sluiten om 01.00 uur. De bar blijft de hele avond geopend en consumpties kunnen alleen contant worden betaald.

We zien jullie graag bij Vrienden van Frisselstein LIVE!