Vrienden van Frisselstein Live! sfeervol

Sfeervolle avond tijdens Vrienden van Frisselstein live!

Het werd een gezellige avond afgelopen vrijdag tijdens het eerste Vrienden van Frisselstein live! concert. Hoewel het weer niet echt meewerkte waren er toch veel vrienden naar de Noordkade gekomen die er zin in hadden. Vanaf het begin zat de stemming er goed in, mede door de enthousiaste manier waarop presentator Frank van Oort het publiek door het programma leidde.

Na de openingsklanken van het Groot Orkest onder leiding van Erik Kluin, was het de beurt aan Luc van Moorsel. Dat hij zich in zijn element voelde met zo’n mooi groot orkest was duidelijk te merken en het publiek wist zijn optreden bijzonder te waarderen.

Dat zangeres Babz Verhoeven een geweldige stem heeft, was bij de kenners al bekend. Met haar optreden, ondersteund door enkele achtergrondzangeressen, maakte ze dat ook nu weer meer dan waar. Een fantastisch optreden.

Het muzikale contrast was groot tijdens deze avond. Dat bleek toen Jaap & Jeroen met hun Hollandse feestmedley het publiek zo enthousiast kreeg dat er spontaan een polonaise ontstond. Ter afsluiting van het podiumprogramma volgde er nog een spetterend optreden van Broadway Brass.Daarna was het tijd voor de afterparty. DJ Jurgensen verzorgde op een prettige manier de muziek en er werd nog lang nagepraat en geborreld.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond met dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers van onze vereniging.