Toekomstmuziek?!

Zaterdag 14 april verzorgen Harmonie Nijnsel en Muziekvereniging Frisselstein gezamenlijk een concert in De Brink in Eerde.

Het afgelopen half jaar zijn Harmonie Nijnsel en Muziekvereniging Frisselstein in gesprek geweest over een eventuele fusie. Onderdeel van het proces is om de leden en publiek met elkaar kennis te laten maken. Daarom organiseren zij op 14 april een gezamenlijk concert met de titel Toekomstmuziek?!. Er worden door beide orkesten enkele nummers ten gehore gebracht en ook zullen zij gezamenlijk 2 nummers spelen.

Als eerste treedt het harmonieorkest van Harmonie Nijnsel op onder leiding van haar dirigent Hans van der Velden. Zij spelen een 4-tal nummers, de afgelopen weken wordt hierop al goed geoefend.

Daarna is het harmonieorkest van Muziekvereniging Frisselstein aan de beurt. Zij treedt op onder leiding van Erik Kluin en speelt onder andere een medley met nummers van Phil Collins.

Tot slot spelen de orkesten samen 2 nummers. Een unieke vooruitblik hoe het zal het zijn om in zo’n groot orkest te spelen en daar naar te luisteren? Om dit te ervaren bent u van harte welkom op 14 april in De Brink in Eerde, het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.