Solistenconcours 2022

ZONDAG 20 MAART SOLISTEN- EN ENSEMBLECONCOURS

Wiens naam zal worden bijgeschreven op de Pieter van Deursen Wisseltrofee? En wie krijgt de gelegenheid een heuse masterclass te volgen bij een zelfgekozen professional? Op zondag 20 maart hopen we na twee jaar afwezigheid weer een mooi solisten- en ensembleconcours te kunnen houden. Dirigenten Erik Kluin en Peter Spierings zullen ook dit keer samen de jury vormen en ieder Frisselstein-lid kan zijn of haar muzikale talenten laten horen. Het is een echte wedstrijd, maar natuurlijk staat het plezier hebben in het muziek maken voor en met elkaar voorop! Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau beoordeeld en krijgt na afloop een juryrapport.

Meedoen kan als solist(e), als duo of met een ensemble. Je kunt begeleid worden door pianiste Jeanne, en meespelen met een geluidsbestand kan ook.

Via deze link kun je je inschrijven: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZleEEFAi7thBezI47_vmyXkafrqanEN69oZ43wSCzu3TtIg/viewform

De inschrijving sluit op donderdag 10 maart. Maar let op, als je een stuk wilt spelen met pianobegeleiding moet je de partij van de begeleiding zo snel mogelijk maar uiterlijk donderdag 24 februari inleveren bij Anne Marie Koevoets, zodat de pianiste voldoende tijd heeft om de stukken in te studeren. In de week voor het concours wordt een middag/avond ingepland zodat je een keer met de pianiste kunt oefenen.

Dus: zoek een mooi stuk uit, zoek een maatje of groepje als je liever niet alleen speelt, vraag je docent om je te helpen met oefenen en schrijf je in voor deze leuke dag! Als je nog vragen hebt stel ze gerust via solistenconcours@frisselstein.nl, of aan Anne Marie bij de repetitie van TOF of het Groot Orkest.

De winnares van de vorige 2 edities Daniëlle van Summeren