Solisten- en ensembleconcours 2020

Wie wordt de opvolger(ster) van Daniëlle van Summeren, die de laatste 2 edities op haar naam schreef, en zal diens naam dit jaar worden bijgeschreven op de Pieter van Deursen Wisseltrofee? En wie krijgt de gelegenheid een heuse masterclass te volgen bij een zelfgekozen professional? Op zondag 29 maart 2020 weten we het. Dan zullen dirigenten Erik Kluin en Peter Spierings weer samen de jury vormen tijdens ons jaarlijkse solisten- en ensembleconcours en kan ieder Frisselstein-lid zijn of haar muzikale talenten laten horen aan jury en publiek. Het is een echte wedstrijd, maar natuurlijk staat het plezier hebben in het muziek maken en met elkaar voorop! Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau beoordeeld en krijgt na afloop een juryrapport.

De inschrijving is vanaf nu open voor alle leden van Frisselstein, je kunt je individueel inschrijven, als duo of met een ensemble. Je kunt begeleid worden door pianiste Jeanne, en meespelen met een CD of geluidsbestand kan ook.

Je kunt je inschrijven via deze link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZleEEFAi7thBezI47_vmyXkafrqanEN69oZ43wSCzu3TtIg/viewform

De inschrijving sluit op donderdag 19 maart. Maar let op, als je een stuk wilt spelen met pianobegeleiding moet je de partij van de begeleiding liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk donderdag 5 maart inleveren bij Anne Marie Koevoets, zodat de pianiste voldoende tijd heeft om de stukken in te studeren. In de week voor het concours wordt een middag/avond ingepland zodat je een keer met de pianiste kunt oefenen.

De kopie van je eigen partij (dat geldt dus ook voor degenen die niet met pianobegeleiding spelen) lever je uiterlijk een week voor het concours in. Dat kan digitaal via solistenconcours@frisselstein.nl, of bij Anne Marie Koevoets (bij de repetities van Groot, Opstap en TOF of in de brievenbus op Bosven 80).

Dus: zoek een mooi stuk uit, zoek een maatje of groepje als je liever niet alleen speelt, vraag je docent om je te helpen met oefenen en schrijf je in voor deze leuke dag! Als je nog vragen hebt stel ze gerust via solistenconcours@frisselstein.nl, of spreek Anne Marie even aan bij de repetitie.