Solisten- en ensembleconcours 2019

Wie gaat dit jaar met de eer strijken en zal zijn of haar naam voortaan gegraveerd kunnen zien in de grote wisseltrofee?

Op zondag 7 april weten we het, dan is weer het jaarlijkse solisten- en ensembleconcours van onze vereniging waar jullie je muzikale talenten kunnen laten zien aan de vakkundige jury. Dit jaar hebben we dirigenten Erik Kluin (Groot Orkest en Opstap) en Peter Spierings (TOF) bereid gevonden om jullie prestaties te gaan beoordelen. En hoewel het een heuse concourswedstrijd is, staat het plezier hebben in het muziek maken voor en met elkaar voorop! Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau beoordeeld.

De inschrijving is vanaf nu open voor alle leden van Frisselstein, inschrijven kan zowel individueel als met een duo of ensemble. Pianobegeleiding of begeleiding van een CD of geluidsbestand is mogelijk.

De inschrijving sluit op dinsdag 26 maart. Maar let op, als je een stuk wilt spelen met pianobegeleiding moet je de partij van de begeleiding uiterlijk dinsdag 12 maart bij Anne Marie Koevoets inleveren, maar liefst zo snel mogelijk, zodat de pianiste voldoende tijd heeft om de stukken in te studeren. In de week voor het concours wordt een middag/avond ingepland zodat je een keer met de pianiste kunt oefenen.

De kopie van je eigen partij (dat geldt dus ook voor degenen die niet met pianobegeleiding spelen) ontvangt Anne Marie graag uiterlijk een week voor het concours. Inleveren van kopieën kan digitaal via solistenconcours@frisselstein.nl, of bij Anne Marie Koevoets (bij de repetitie van het Opstap, bij de repetitie van TOF of in de brievenbus op Bosven 80).

Dus: zoek een mooi stuk uit, zoek een maatje of groepje als je liever niet alleen speelt, vraag je docent om je te helpen met oefenen en schrijf je in voor deze leuke dag! Als je nog vragen hebt stel ze gerust via solistenconcours@frisselstein.nl, of neem contact met Anne Marie Koevoets op (telefoon 0413-354463).