Inloopavond LOF

LOF staat voor ‘Laatbloeiers Orkest Frisselstein’.

Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Maar wil je niet meteen vastzitten aan een duur lesjaar? Of ben je bang dat je muziek maken op latere leeftijd niet meer kunt leren? Grijp dan nu je kans: na de zomervakantie start project Laatbloeiers, een ideaal muzikaal opstapje voor volwassenen.  

Afgelopen schooljaar is een enthousiaste 2e groep Laatbloeiers aan de slag gegaan en wederom met succes!

Het goede nieuws is dat we na de zomer van start gaan met een nieuwe groep Laatbloeiers. Tweewekelijks op de dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in het Magazijn op de CHV Noordkade

( in de even weken tijdens schoolweken)

De inloopavond is dinsdag 11 juli tussen 18.45 uur tot 19.30 uur, hierna repeteert het huidige LOF en kunnen jullie horen en zien hoe enthousiast deze groep is en wat ze allemaal al geleerd hebben. Kom binnen lopen of vraag informatie aan via opleidingen@frisselstein.nl 

Wij geven uitleg samen met muziekdocent Peter Spierings, houden meteen een instrumenten markt, probeer uit wat je leuk vindt! Hierna kun je een keuze maken welk instrument je wil gaan spelen.

Bij voldoende aanmeldingen is  LOF voortaan iedere 14 dagen op de dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur (dus in de even weken)

Kom gezellig muziek maken! Wij zitten met alle muzikanten in een fantastisch en bijzonder seizoen, want wij vieren ons 100-jarig jubileumjaar ! Neem alvast een kijkje op onze Facebook of insta pagina, hier zijn al onze leuke activiteiten te zien en horen.