Geslaagd optreden TOF en Eigen Wijs – 26 mei 2018

“Het jongste en oudste orkest van Frisselstein”, aldus de uitnodiging, hebben samen een gezellige middag verzorgd voor de leden van de KBO en andere belangstellenden. Het gezamenlijke optreden van TOF en Eigen Wijs vorig jaar aan de haven kreeg afgelopen zaterdag een vervolg in het gebouw van WijNu bij de Peppelhof. Waar we vorig jaar blij waren dat we voor de regen binnen waren, was het dit jaar zelfs te warm om buiten op te treden, maar gelukkig was het ook binnen prima vertoeven.

TOF, voor de gelegenheid onder leiding van Cees Glorius, beet het spits af en bracht een zeer afwisselend programma ten gehore. Rock, jazz, klassiek, film, het kwam allemaal voorbij en zorgde voor enthousiaste reacties bij het publiek. Bovendien bezorgde Cees het publiek (en orkest) een leerzame middag door bij alle stukken een interessante inleiding te geven. Dank je wel Cees!

Na een korte pauze met een welverdiend drankje was het de beurt aan Eigen Wijs om het publiek te vermaken. Ook zij hadden, onder leiding van Remco Spierings, een afwisselend repertoire dat goed in de smaak viel. Tot slot speelden de orkesten nog twee gezamenlijke nummers.