Veghel Nightlive, een happening

Muziekvereniging Frisselstein in de hoofdrol. In twee jaar tijd uitgegroeid naar een beter en groter orkest. Een kolossaal podium voor de dirigent en zeker 80 muzikanten. Alles en iedereen in het zwart. Deze kleur brengt allure en discipline met zich mee. Elke muzikant krijgt een eigen microfoon. Men denkt: is dat wel nodig? Als je dan op het plein staat en je hoort ons Opstaporkest met solisten dan klinkt dat groots, echt als een orgel. Ballet, onze formidabele drumsectie, dan weer onze spetterende big band! De honderden mensen smullen van Frisselsteinmet zijn solisten! Als slot komt het groot orkest, dat in staat is om alles te spelen en allerlei artiesten en popbands te begeleiden. Dit alles is meer dan een super happening. Geloof het, men kan trots zijn als men lid is van Frisselstein

Zeker veel dank voor de geweldige vrijwilligers die toch maar weer alles geregeld krijgen en niet te vergeten de noodzakelijke sponsoren die ook niet gemist kunnen worden! Meer dan duizend maal dank.

Als muzikant heb ik veel respect voor onze eigen toppers, namelijk de musici Michiel van Vliet, Marc van Kessel en Peter van Horik. Ook zij worden enorm bedankt!