Big bandits

De BigBand van muziekvereniging Frisselstein is een Foto Big Banditsensemble dat bestaat uit 22 enthousiaste muzikanten die in 2010 zijn opgestart onder de naam Bigbandits.Tot begin 2016 stonden de Bigbandits onder leiding van Marc van Kessel. Begin 2016 heeft Marc het dirigeerstokje overgedragen aan Bas van Dun.

Afgelopen jaren hebben de Bigbandits een bijzonder gevarieerd repertoire opgebouwd. Jaarlijks terugkerende optredens zijn de Hofzittingen van C.V. de Kuussegatters, Jazz in Duketown in Den Bosch en om het jaar een spetterend optreden tijden Fabrique Magnifique. Op hoog niveau wordt er ieder jaar weer meer gevraagd van de Bigbandits-muzikanten om de
muzikale honger van het Veghels publiek te stillen.

Plezier in samen muziek maken, in relatie met kwalitatief goede muziek ten gehore brengen, onder de vlag van muziekvereniging Frisselstein staat bij ons hoog in het vaandel.

De Bigbandits heeft een orkestcommissie, die verantwoordelijk is voor het behouden van dit muzikale niveau, de repertoirekeuze, de coördinatie van optredens en projecten en keuzes maakt voor wat betreft instrumentale en personele bezetting. Deze Bigbandits-orkestcommissie bestaat uit Miriam van Vugt, Mark de Bie en Bas van Dun.

Contactpersoon: Mark de Bie

big bandits