Ledenactiviteit 29 apr meld je aan!

Op 29 april organiseert Muziekvereniging Frisselstein een fietstocht voor haar leden en introducees. Een klein clubje bestaande uit Yvette, Colette, Carlijn en Annemarie zijn aan de slag gegaan en hebbeneen leuke fietstocht in de omgeving van Veghel uitgezet met onderweg wat kleine opdrachten. Om 14.00 uur willen we verzamelen op de markt en na de activiteit willen we gezamenlijk afsluiten met een hapje en drankje bij Ambiance. Heb je belangstelling, lees snel verder.

Tijdens de ledenraadpleging van ruim een jaar geleden kwam naar voren dat jullie graag een verenigingsactiviteit hebben naast de muziek. Met een klein clubje, Yvette, Colette, Carlijn en Annemarie zijn wij aan de slag gegaan om iets voor jong en oud te organiseren.

Op 29 april as hebben we een leuke activiteit bedacht. We hebben leuke fietstocht in de omgeving van Veghel uitgezet met onderweg wat kleine opdrachten.

Om 14.00 uur willen we verzamelen op de markt en na de activiteit willen we gezamenlijk afsluiten met een hapje en drankje bij Ambiance. Het is belangrijk dat je je fiets meeneemt. Woon je buiten Veghel en niet in de gelegenheid om een fiets mee te nemen geef dat dan door bij je opgave.

Om alles goed te kunnen plannen willen we natuurlijk graag weten wie er komt. Jullie moeten je daarom opgeven via de website. Heb je geen internet, kun je je ook bij Annemarie opgeven. Opgeven kan tot 22 april. Heb je je wel opgegeven en toch niet aanwezig op deze middag dan zullen we de kosten aan je door berekenen, tenzij je hebt afgemeld met een zeer goede reden. Voor de leden is deze middag gratis. Wil je je partner, ouder of kind ook meenemen dan is dat geen probleem, tegen betaling zijn zij ook deze middag van harte welkom. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, tot 10 jaar betaalt men € 10,00 per persoon, volwassenen betalen € 12,50 per persoon.

Geef je dus snel op dus snel, zodat je deze gezellige middag niet mist. Voor vragen kun je altijd bij een van ons terecht.

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Annemarie, via mail of per telefoon. (annemarie.helmes@home.nl of 06-10217770).