Informatie-avonden TOF en Opstap

Muzikanten die 1 jaar les hebben gehad kunnen zich aanmelden om m.i.v. het nieuwe seizoen mee te komen spelen met TOF. Dit is het eerste leerorkest van muziekvereniging Frisselstein.
Als je bij TOF meespeelt heb je wekelijks repetitie op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur in de aula van de muziekschool. Verder heb je een aantal optredens en mag je mee op ons te gekkemuziekkamp.Wil je meer weten over TOF kom dan a.s. woensdag 30 mei om 18.15 uur naar de muziekschool. Breng je instrument maar mee dan kun je meteen een keertje meespelen.

Heb je al wat langer les en ga je dit jaar A examen doen dan kun je komen spelen in het Opstap orkest. Dit is het vervolgorkest en een eventueleopstap naar het grote harmonie orkest.
Het Opstap orkest repeteert op maandagavond van 18.30-19.30 uur in zalencentrum Ambiance aan de NCB laan in Veghel. Leden van TOF die dit jaar A examen doen hebben al een uitnodiging voor de informatie avond ontvangen. Nieuwe leden zijn op4 juni om 18.45 ook van harte welkom om kennis te maken methet Opstap-orkest. Breng je instrument mee dan kun je meteen je partij meeblazen.

Tot ziens op een van onze info-avonden.