Commissie van het jaar

Commissie van het Jaar

Binnen Muziekvereniging Frisselstein zijn diverse commissies actief om een structurele bijdrage te leveren aan de organisatie binnen de vereniging. Zonder deze commissies kan de vereniging niet goed kunnen functioneren. Daarom wordt er jaarlijks de Commissie van het Jaar gekozen. Deze commissie wordt dan even in de schijnwerpers gezet en bedankt voor zijn bijdrage aan de activiteiten. De verkiezing wordt uitgevoerd door het bestuur, dat zelf natuurlijk niet meedingt naar de titel.

Hieronder vindt u de galerij van Commissies van het Jaar:

2003 Kampcommissie

De Kampcommissie heeft het jaarlijks terugkerend kamp tot een groot succes weten te maken. Met hun aansprekende thema’s weten ze velen leden van jong tot oud te motiveren om een gezellig weekend samen door te brengen met spel en muziek.

2004 Webcommissie

De Webcommissie heeft de Frisselstein website als een zeer actuele informatie bron weten neer te zetten. Dit is bijzonder informatief voor zowel leden als niet leden. Gezien het steeds stijgende aantal site-bezoeken kunnen we zeggen dat dit moderne communicatie medium niet meer gemist kan worden binnen de vereniging.

2005 OCTO

OCTO is de commissie die de belangen van de opleidingsorkesten (Opstap en TOF) behartigt. Zij is er de afgelopen jaren in geslaagd een heldere opleidingsstructuur neer te zetten waarin beginnende muzikanten van alle leeftijden en niveaus een plaats weten te vinden en zich verder te ontwikkelen in een prettige sfeer.

2006 Orkestcommissie

De Orkestcommissie heeft zich ontwikkeld tot een commissie die zeer professionele en vernieuwende optredens weet te organiseren voor het Groot Orkest van Muziekvereniging Frisselstein. Het imago van de Harmoniemuziek is hieronder duidelijk veranderd, waardoor een steeds groter wordend publiek wordt bereikt.

Na 2006 zijn er geen Commissies van het Jaar meer benoemd. Wel wordt nog elk jaar een vrijwilliger van het jaar benoemd.