FrissKidsBrass on Tour

Wij, FrissKidsBrass, hebben een uitnodiging gekregen om op zondag 10 juni 2012 het Internationaal Moraira Muziek Festival te openen. Daar wilden we natuurlijk heel graag aan meewerken dus is besloten om er een mooi, lang weekend van te maken. Van vrijdag 8 juni tot en met maandag 11 juni gaan we met z’n allen naar Spanje.

Om dit allemaal mogelijk te maken hebben wij zelf natuurlijk ook ons steentje bijgedragen (ouders bedankt voor de rest) We hebben opgetreden om een zak cent bij te verdienen en dat is heel erg goed gelukt. We speelden op de paasmarkt in Nijmegen, bij een feest voor een jarige, in Veghel, bij Jeroen van de Akker, we hebben van diverse mensen een gift gehad en we geven op zondag 3 juni een try-out concert in de Rabobank. Jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom en we raden jullie aan lekker veel te eten van de taart die we hebben en goed te drinken;).

Door Franko en Petra van Bussel zijn we (weer) helemaal in het nieuw gestoken. We kregen van hen een nieuwe polo, korte broek en zelfs schoenen en petten! We zien er dus van top tot teen perfect verzorgd uit, FRANKO EN PETRA BEDANKT!!

Behalve genieten van de zon en de omgeving hebben we een druk programma want…we gaan voor de muziek!

Het programma ziet er als volgt uit:

Op vrijdag ochtend vliegen we naar Spanje en dan komen we om 15.00 uur aan op onze bestemming. We gaan eerst even kijken waar we gaan slapen en beginnen met een frisse duik in het zwembad. Om 17.00 gaan we vertrekken voor ons 1e optreden; een optreden bij een verzorgingshuis voor bejaarden. Na het optreden is er een grote BBQ geregeld waar ook diverse Spaanse en Engelse gasten komen die e.e.a in Spanje voor ons geregeld hebben. Om hen te bedanken spelen we voor ieder van hen een toepasselijk nummer. Op zaterdag hebben we ’s middags twee keer een optreden aan het strand en ’s avonds spelen we op het kerkplein van Altea, een typisch Spaans dorp met veel toeristen. Op zondag hebben we overdag qua muziek niets gepland, we moeten onze energie sparen voor ’s avonds. We openen dan het muziekfestival ter ere van het Moren- en Christenenfeest. Er is ons verteld dat er bij aanvang van het festival 1000 mensen verwacht worden dus…..spannend en een hele ervaring. Maandagochtend treden we op bij een school voor gehandicapte kinderen. Er worden ook een paar klassen van een andere/gewone school uitgenodigd dus dat wordt een leuk feestje! ’s middags hebben we nog even tijd om te zwemmen en daarna vertrekken we rond 19.00 weer terug naar Nederland. We verwachten natuurlijk een hele schare fans in Maastricht om ons te verwelkomen;) We hebben een poster toegestuurd gekregen zodat jullie hem ook kunnen zien. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van onze belevenissen en je kunt ons volgen via Facebook en Twitter.